Iets aan het zoeken?

Knorr producten worden door alle supermarktketens verkocht. Er zijn verschillen per supermarktketen. We adviseren je om de website van de supermarkketen bij jou in de buurt te raadplegen. Je kan ook gebruik maken van onze chat om een van onze adviseurs te vragen.

Gluten zijn eiwitten die voorkomen in granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut. Wanneer deze granen (of een ingrediënt gemaakt van deze granen, zoals tarwemeel) worden genoemd bij de ingrediënten van een product, bevat het product gluten. Producten zijn Gluten vrij wanneer er minder dan 20 ppm gluten in product is verwerkt. Wanneer Knorr producten Gluten vrij zijn staat dit vermeld op de verpakking met het Glutenvrij logo

Producten zijn geschikt voor veganisten waanneer er ingredienten in zijn verwerkt niet van dierlijke oorsprong. Op dit moment zijn er binnen Knorr geen producten waarvan we met 100% zekerheid kunnen zeggen dat deze geschikt zijn voor veganisten.

Er kunnen heel veel oorzaken zijn waarom je een andere smaakervaring ervaart dan anders. Een van onze productexperts helpt je graag om dit samen met jou uit te zoeken. Je kan ons bellen op 0800-0223055 of gebruik maken van de chat beschikbaar op deze website

Meer informatie over Knorr en Duurzaamheid kunt u vinden door hier te klikken.