Skip to content
Iets aan het zoeken?
Hollandaisesaus (vis)

Hollandaisesaus (vis)

Deze hollandaisesaus heeft een boterzachte smaak en is heerlijk bij oa. zalm, witvis en asperges.

Vegetarisch

Nee
Koop nu
  • Heerlijk romige saus voor bij vis
  • Lekker bij zalm, witvis en asperges!
  • Zonder toegevoegde smaakversterkers en conserveermiddelen

Ingrediënten

Ingrediënten: Aardappelzetmeel, palmvet, droge melkbestanddelen 20% (MELKWEI, MELKSUIKER, MELKEIWITTEN), zout, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, maltodextrine, citroensappoeder, aroma, kaliumchloride, specerijen, fructose, sojasaus (SOJABOON, TARWE), gistextract. Kan ei en selderij bevatten.

Bevatten

Contains: Milk and it's derivates, Soybeans and their derivates, Cereals containing gluten and their derivatesMay Contain: Eggs and their derivates, Celery and their derivates

Voeding

                                Serveergrootte 
                            
                                Voor personen 3-4
                            
                                 
                            
Per 100 g (onbereid product) Per 100 g (bereid product) Aantal per portie %RI per portie
Energie 316kcal/1326kJ 126kcal/526kJ 529kcal/2209kJ 26%
Vet 4g 8.91g 16g 23%
Verzadigd vet 0.7g 4.09g 2,5g 13%
Koolhydraten 57g 12,43g 63g 24%
waarvan suikers 2.41g 11g 10g 12%
Eiwit 8.54g 29g 37g 29%
Zout 12.4g 0.272g 2.0g 33%

Bereidingswijze

Zelf toevoegen - 250 ml water Bereidingswijze 1. Roer met een garde de inhoud van dit zakje met 250 ml koud water in een pan en breng dit al roerend aan de kook. 2. Voeg evt. verse ingrediënten toe en laat de saus nog enkele minuten doorkoken. 3. Neem de pan van het vuur, voeg 50 g boter toe en roer goed door. Lekker variëren! - Bereid de saus met 150 ml water en 100 ml witte wijn. - Voeg voor een kruidige smaak 1 el. fijngesneden peterselie toe.

Veel Gestelde Vragen

Knorr producten worden door alle supermarktketens verkocht. Er zijn verschillen per supermarktketen. We adviseren je om de website van de supermarkketen bij jou in de buurt te raadplegen. Je kan ook gebruik maken van onze chat om een van onze adviseurs te vragen.

Gluten zijn eiwitten die voorkomen in granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut. Wanneer deze granen (of een ingrediënt gemaakt van deze granen, zoals tarwemeel) worden genoemd bij de ingrediënten van een product, bevat het product gluten. Producten zijn Gluten vrij wanneer er minder dan 20 ppm gluten in product is verwerkt. Wanneer Knorr producten Gluten vrij zijn staat dit vermeld op de verpakking met het Glutenvrij logo

Er kunnen heel veel oorzaken zijn waarom je een andere smaakervaring ervaart dan anders. Een van onze productexperts helpt je graag om dit samen met jou uit te zoeken. Je kan ons bellen op 0800-0223055 of gebruik maken van de chat beschikbaar op deze website

Meer informatie over Knorr en Duurzaamheid kunt u vinden door hier te klikken.

Chat met ons (Online)

Start