Skip to content
Iets aan het zoeken?
Strooi bouillon met Tuinkruiden

Strooi bouillon met Tuinkruiden

Als drinkbouillon, basis voor soep of kruiding voor bijvoorbeeld pasta, rijst, groente of vlees.

Vegetarisch

Nee
Koop nu
  • Heerlijk als basis voor soep of als kruiding voor pasta, rijst, groenten en vlees.
  • Rijk aan tuinkruiden en specerijen.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Eenvoudig te doseren.
  • Eindeloos variëren met Knorr.
  • Zonder conserveermiddelen.

Ingrediënten

Ingrediënten: Zout, smaakversterker (E621, E627, E631), MELKSUIKER, palmvet, groenten (wortel, rode paprika, groene paprika), aroma, aardappelzetmeel, specerijen 1% (SELDERIJZAAD, nootmuskaat, kurkuma, peper, peterseliewortel), kleurstof E150c, tuinkruiden 0,3% (peterselie, kervel, bieslook, BLADSELDERIJ, oregano, rozemarijn, dille), gistextract. Kan gluten, ei, mosterd bevatten. E = door de E.G. goedgekeurde hulpstof

Bevatten

Contains: Celery and their derivates, Milk and it's derivatesMay Contain: Mustard and it's derivates, Cereals containing gluten and their derivates, Eggs and their derivates

Voeding

                                Serveergrootte 
                            
                                Voor personen 24.0
                            
                                 
                            
Per 100 g (onbereid product) Per 100 g (bereid product) Aantal per portie %RI per portie
Energie 3kcal/35kJ 8kcal/35kJ
Vet <0.1g 0.1g 1%
Verzadigd vet <0.1g <0.1g <1%
Koolhydraten 0.4g 1.1g 1%
waarvan suikers 1g 1%
Eiwit 0.6g 0.4g 1%
Zout 1.1g 2.8g 47%

Bereidingswijze

Doe de inhoud van de verpakking in een mok en voeg 175 ml kokend water toe

Veel Gestelde Vragen

Knorr producten worden door alle supermarktketens verkocht. Er zijn verschillen per supermarktketen. We adviseren je om de website van de supermarkketen bij jou in de buurt te raadplegen. Je kan ook gebruik maken van onze chat om een van onze adviseurs te vragen.

Gluten zijn eiwitten die voorkomen in granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut. Wanneer deze granen (of een ingrediënt gemaakt van deze granen, zoals tarwemeel) worden genoemd bij de ingrediënten van een product, bevat het product gluten. Producten zijn Gluten vrij wanneer er minder dan 20 ppm gluten in product is verwerkt. Wanneer Knorr producten Gluten vrij zijn staat dit vermeld op de verpakking met het Glutenvrij logo

Er kunnen heel veel oorzaken zijn waarom je een andere smaakervaring ervaart dan anders. Een van onze productexperts helpt je graag om dit samen met jou uit te zoeken. Je kan ons bellen op 0800-0223055 of gebruik maken van de chat beschikbaar op deze website

Meer informatie over Knorr en Duurzaamheid kunt u vinden door hier te klikken.

Chat met ons (Online)

Start