Skip to content
Iets aan het zoeken?
Bouillon finesse kip

Bouillon finesse kip

Nieuw! Knorr Finesse is een premium range met extra-kruimelige, vetarme bouillonblokjes. De smaken van deze bouillonblokjes zijn verfijnder en kunnen gebruikt worden voor alle gerechten met kip.

Vegetarisch

Nee
Koop nu
  • Heerlijk als basis voor soep of als kruiding voor pasta, rijst, groenten en vlees.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Eenvoudig te doseren.
  • Eindeloos variëren met Knorr.

Ingrediënten

Ingrediënten: Zout, smaakversterker (E621, E627, E631), aardappelzetmeel, palmvet, suiker, kip 1,8%, aroma (bevat EI), uipoeder, SELDERIJZAAD, gistextract, wortel, geconcentreerd uiensap, peterselie, kurkuma, maltodextrine, sojasaus (SOJABOON, TARWE), zonnebloemolie, antioxidant E392.. Bevat mogelijk melk en mosterd.

Bevatten

May Contain: Milk and it's derivates, Mustard and it's derivates Contains: Cereals containing gluten and their derivates, Soybeans and their derivates, Celery and their derivates, Eggs and their derivates

Voeding

                                Serveergrootte 
                            
                                Voor personen 2-3
                            
                                 
                            
Per 100 g (onbereid product) Per 100 g (bereid product) Aantal per portie %RI per portie
Energie 330kcal/1400kJ 330kcal/3247kJ 773kcal/3247kJ 39%
Vet 2g 9.4g 46g 66%
Verzadigd vet <0.5g 1.7g 8.3g 42%
Koolhydraten 65g 65g 54g 21%
waarvan suikers 8g 9.3g 4g 1%
Eiwit 6.9g 34g 8g 68%
Zout 3.2g 3.2g 2.8g 47%

Bereidingswijze

Bereidingswijze Los 2 blokjes op in 1 liter kokend water.

Veel Gestelde Vragen

Knorr producten worden door alle supermarktketens verkocht. Er zijn verschillen per supermarktketen. We adviseren je om de website van de supermarkketen bij jou in de buurt te raadplegen. Je kan ook gebruik maken van onze chat om een van onze adviseurs te vragen.

Gluten zijn eiwitten die voorkomen in granen zoals tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut. Wanneer deze granen (of een ingrediënt gemaakt van deze granen, zoals tarwemeel) worden genoemd bij de ingrediënten van een product, bevat het product gluten. Producten zijn Gluten vrij wanneer er minder dan 20 ppm gluten in product is verwerkt. Wanneer Knorr producten Gluten vrij zijn staat dit vermeld op de verpakking met het Glutenvrij logo

Er kunnen heel veel oorzaken zijn waarom je een andere smaakervaring ervaart dan anders. Een van onze productexperts helpt je graag om dit samen met jou uit te zoeken. Je kan ons bellen op 0800-0223055 of gebruik maken van de chat beschikbaar op deze website

Meer informatie over Knorr en Duurzaamheid kunt u vinden door hier te klikken.

Chat met ons (Online)

Start